Inovativna rešenja za e-učenje.

Idego je partner koji nudi celokupni paket usluga kada su ambicioznim kompanijama i organizacijama potrebne usluge e-učenja prve klase.

Saznajte više

Dizajn i implementacija

Naš tim programera ima iskustva u brzoj implementaciji sistema za upravljanje znanjem (eng. LMS - Learning Management System) za male i velike kompanije.

Kreiranje sadržaja

Kreiramo izuzetno kvalitetan i dinamičan nastavni sadržaj u cilju razvoja zanimljivijih i interaktivnih rešenja za e-učenje, koja odgovaraju potrebama vaše organizacije.

Podrška i održavanje

Naš tim za podršku čini nekoliko Moodle sertifikovanih zaposlenih koji nude tehničku i pedagošku podršku. Takođe, odgovaramo i na pozive vaših trenera i zaposlenih.

Kompanije

Bez obzira na to da li kreiramo programe učenja zasnovane na veštinama ili obučavamo zaposlene o različitim procedurama ljudskih resursa u cilju usaglašavanja procesa, možemo da ispunimo sve vaše inicijative za učenje - bez uobičajenih geografskih i vremenskih ograničenja, uz znatne uštede vremena i novca.

Saznajte više

Obrazovne institucije

Kreiramo izvanredna rješenja za e-učenje za sve vrste organizacija u obrazovnom sektoru - univerzitete i fakultete, srednje škole, osnovne škole i obrazovne ustanove koje se bave profesionalnom sertifikovanom edukacijom.

Saznajte više

Javni sektor

Bez obzira o kojoj vrsti institucije se radi, kreiramo rešenja koja će olakšati svakodnevne poslovne aktivnosti, kao i komunikaciju sa svim interesnim grupama.

Saznajte više

Idego je sertifikovani Moodle partner.

Moodle je vodeći svetski sistem za upravljanje učenjem koji nudi web funkcionalnosti s kolaborativnim aktivnostima i izuzetnim alatima za e-učenje. Moodle trenutno ima više od 118 miliona registrovanih korisnika u više od 233 zemalja, i preveden je na 120 jezika. Kompanija Idego jedna je od tek 90 Moodle partnera u celom svetu, i jedini partner na prostoru jugoistočne Evrope.

Niste sigurni koji tip rešenja za e-učenje može biti pravi za vašu organizaciju?

Zatražite besplatne konsultacije i naš tim će stupiti u kontakt da sazna više o potrebama vaše organizacije i predloži prilagođeno rešenje koje možemo da kreiramo na najefikasniji i najefektivniji način.

Kontaktirajte nas

Bilo da ste zainteresovani saznati više o e-učenju i načinima da ga implementirate u svojoj organizaciji, želite zakazati sastanak ili dobiti pristup demo kursevima - ispunite formu u nastavku kako bi vas naš tim mogao kontaktirati.